Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024

Νέα Προοδευτικη πολιτική δύναμη για την Εναλλακτική λύση στη χώρα

 


Επαναφέρω στη δημοσιότητα τη δήλωση παραίτησής μου από Μέλος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, της Κεντρικής Επιτροπής και της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις 12.11.23 και με την οποία αποχώρησα από την ΚΕ.

Στη δήλωση αυτή  κατέθετα γραπτά για όσα θα ακολουθούσαν με όρους ΠΑΡΑΚΜΗΣ. Την επαναφέρω όχι για τις προβλέψεις που επαληθεύθηκαν, όχι για τους έχοντες «ώτα μη ακουόντων» αλλά για προβληματισμό για πολίτες και όχι για οπαδούς.

Αναφέρω -μεταξύ των άλλων – τα πολλά ψέματα του γελωτοποιού  για τα  οποία οι έχοντες άγνοια ήταν  ευκολόπιστοι  και αφελείς  όπως  πχ για τις απάτες  περί δανείων με προσωπικές εγγυήσεις.

Μετά ΔΕΝ  ήλθαν οι μέλισσες  -αλλά οι ακόμα κρυπτόμενοι  – ΕΞΩΧΩΡΙΟΙ λογαριασμοί, η συνεργασία με το «πολεμικό» οργανισμό CSIS που οργανώνει εξοπλιστικά προγράμματα  και υπό την εποπτεία της CIA. Τον εν λόγω οργανισμό επισκέφθηκε και με την ιδιότητα που του έδωσαν οι επιτήδειοι, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΙΠΟΤΟΦΡΟΝΕΣ που έτρεχαν πίσω από ΜΕΟΨΗΦΙΚΕΣ  πολιτικές  μηχανισμών   και προσωπικών επιδιώξεων  και τώρα απορούν  για το διαλυτικό τους  επίτευγμα .

Δυστυχώς συνέπραξαν αφελείς και λούμπεν  σε αυτό το έκτρωμα  που αποτελεί το περίγελο της χώρας και όχι μόνο.

Χαράς ευαγγέλια για τη ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ  που την αποτελεί η  εγχώρια ολιγαρχία  και οι καναλάρχες και  τα σαΐνια της  κερδοσκοπίας: Στη βιομηχανία τροφίμων, στα σούπερ μάρκετ,  στο λαθρεμπόριο καυσίμων, στα καρτέλ  της αγοράς ενέργειας, στις τράπεζες και σε κάθε άλλου είδους κατάχρηση και με τη σύμπραξη της εργοδοσίας. Ο μέσος  μισθός σήμερα στην Ελλάδα οδηγεί να έχουν οι πολίτες την προτελευταία θέση στην ΕΕ σε επίπεδο αγοραστικής δύναμης.

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ κυβέρνηση  του κ. Μητσοτάκη εκτελεί χρέη σχολιαστών και γραφείου ανακοινώσεων απέναντι σε μια αντιπολίτευση που επίσης αποτελεί γραφείο ανακοινώσεων για την επίτευξη της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΦΑΣΙΑΣ.

Οι νοήμονες πολίτες  περιγελούν  το καθημερινό δελφινάριο και τσίρκο  -λαϊκής απογευματινής- σε εκπομπές  των καναλιών, που επιδιώκουν  εκτός από την άνοδο της θεαματικότητας  και  τη συγκάλυψη της ασυδοσίας στην οικονομία μέσα και από την απαξίωση  και της διάλυσης μιας πολιτικής δύναμης στο προοδευτικό χώρο.

 Για την κρίση στη χώρα και την ΕΕ, η θέση μου – με κείμενα  από το 2019- είναι  για την εγκατάλειψη των ΜΕΙΟΨΗΦΙΚΩΝ πρακτικών της στρατηγικής της Φθοράς των Αντιπάλων  με ομάδες, συσχετισμούς, συσπειρώσεις και αντισυσπειρώσεις καθώς και κατά των  αξιοθρήνητων μετώπων κατά  των αντιπάλων. Η θέση μου είναι -από το 2019-  στη  δημιουργία μιας Προοδευτικής ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ και κοινωνικής πλειοψηφίας, σε νέα προοπτική Νίκης , με την συγκρότηση και δημιουργία νέας προοδευτικής παράταξης που να  αποτελέσει την ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ Λύση για τη Χώρα και την ΕΕ.

 

https://stefanostzoumakas.blogspot.com/2023/11/blog-post.html?m=0 

Δεν υπάρχουν σχόλια: