Τετάρτη 28 Μαΐου 2008

Χαιρετισμος

Γεια σας

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

stefane i dimokratiki parataksi xreiazete tis idees sou k oi polites tis apopseis sou.Kali epityxia sto blog sou

esouk είπε...

Καλη επιτυχια στο εργο σας .Οι αποψεις σας δυστυχως δεν ειναι κυριαρχες στο ΠΑΣΟΚ ,φαινεται οτι καποιοι δεν θελουν να ανεβει η παραταξη και να γινει πλειοψηφικο ρευμα παλι!

Ανώνυμος είπε...

Ωραία αρχή!
Ενα σκέτο ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!
ΕΛΕΟΣ δηλαδή, βάλτε ένα γραφιά να γράψει κάτι πιασάρικο...

Ανώνυμος είπε...

"Δεν μπορούν να εμφανίζουν ορισμένα άτομα με παραβατικές συμπεριφορές, ότι μπορούν να δεσμεύουν 3 εκ. ψηφοφόρους, 300 χιλιάδες μέλη, 10 χιλιάδες στελέχη."

Και εσείς τι έχετε κάνει μέχρι σήμερα γι αυτά τα άτομα με παραβατικές συμπ[εριφορές που κατάκλεψαν το δημόσιο κορβανά; Στείλατε κανέναν στον εισαγγελέα; Στείλατε κανέναν στο σπίτι του;

Όχι. Κάποιους απο αυτούς μάλιστα - και ενω βοά ο τόπος για τις μίζες που τσέπωσαν - τους ξανακατεβάσατε ως υποψηφίους!!! Ευτυχώς ο λαός τους μαύρισε (βλέπε Θεσσαλονίκη)γιατί αν περίμενε απο σας, ζήσε Μαη μου να φας τριφύλλι...

Τάσος Βαγγόπουλος είπε...

Στέφανε
Είναι το τρίτο σχόλιό μου που κόβεις τέτοια άγρια λογοκρισία σκέψου τι μας περιμένει αν ξανάρθεις στην εξουσία θα είμαστε ελεύθεροι να ...χειροκροτούμε .
Τάσος Βαγγόπουλος
tas.vag@gmail.com


Και να φανταστείς ότι εμείς είμαστε ο ... Λαός που κόπτεσαι να μας εκπροσωπείς και να μας εκφράσεις

Ανώνυμος είπε...

Γειά σου και σένα Στέφανε και καλή αρχή στο Blog σου. Θα σε διαβάζουμε γιατί έχουμε πολλά να μάθουμε από εσένα και γιατί σε αγαπάμε πολύ!!

Να είσαι πάντα καλά!!

Ανώνυμος είπε...

pote tha kaneis ola auta praksi Stefane. perimenoume na se doume pali se drasi.

KAli epituxia